Ambassadørrådet

Er det kun de voksne, som skal bestemme, hvad der foregår i ungdomsskolen?


Det afgør du!


Meld dig til Ambassadørrådet og vær med til at bestemme ungdomsskolens udvikling.


Ambassadørrådet er sammensat af unge fyldt med energi, ideér og lyst til at få indflydelse + viceskolelederen.


Holdet repræsenterer alle de unge i ungdomsskolen, det vil sige, at når ledelsen beslutter noget, som får betydning for jer, vil I blive spurgt til råds.


To af ambassadørerne har også plads i ungdomsskolens bestyrelse. På den måde har ambassadørerne direkte kontakt til ledelsen og sikrer, at idéer når frem der hvor beslutningerne træffes.


Måske synes du, at det hele lyder meget teknisk, men i virkeligheden er der bare tale om en gruppe unge som fire til fem gange om året mødes for at snakke og hygge.


Udover det er det meningen, at vi skal lave sjove, spændende ting sammen som måske at køre gokart, gå i biffen eller tage ud at spise, men det skal du være med til at bestemme.


Alle er velkomne, så er ovenstående lige dig, skal du bare møde op første gang, hvor vi aftaler, hvornår vi mødes næste gang.


Du kan når som helst kontakte ungdomsskolen for at høre mere.


Der er 5 ledige pladser på holdet, som fordeles efter først til mølle princippet.

Læringsmål og formålsbeskrivelse
Sted
Sted

Tid
Tid
Pris
Pris
0
Voksne
Voksne
Frank Sebastian Boesgaard Gravesen
Marianne Irene Steen
Annette Malling
Winnie Brisson Czajkowski
Lukket for tilmelding
Ledige pladser
0
Sådan tilmelder du dig

Klik på Tilmeld og log dig på. Hvis du har en profil hos ungdomsskolen eller et UNI-login skal du klikke på "Log ind". Er det første gang du logger ind skal du trykke på "Tilmeld" og derefter på "Opret profil". Herefter skal du oprette en profil ved at udfylde felterne med dine oplysninger, brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, skal du klikke på "Tilmeld" og efterfølgende på "Glemt login". Betaling sker også på denne side. Er du i tvivl - så kontakt os på 5467 7160.