Mindfulness for piger

kender du til det at have uro, angst, eksamensangst, svært ved at være sammen med mange mennesker, eller svært ved at tro på dig selv?


Ønsker du mere ro, overskud, evnen til at føle dig tryg sammen med andre, få det bedre med dig selv og andre, så kom til mindfulness for piger.


Mindfulness lærer dig at få mere styr på dine tanker, giver dig mere to og overskud.


På holdet vil der være forskellige øvelser, hvor du bl.a. skal lære at meditiere, trække vejret, lave fysiske øvelser, male. Disse øvelser skal hjælpe dig med at finde ro i din krop og i dine tanker, så du kan styrke dig selv, få mere selvværd, tro på at du kan, og at du er god nok som du er.


Der vil være et mindre hold af max. 10 piger, hvor I vil lære at støtte jer selv og hinanden. Der vil også være plads til at snakke om løst og fast.


Holdet er hver anden onsdag fra kl. 16 til 18. Startdato oplyses pr. SMS.

Læringsmål og formålsbeskrivelse
Sted
Sted

Tid
Tid
Undervisningstider:
Onsdag
16:00:00 - 18:00:00
Pris
Pris
0
Voksne
Voksne
Rikke Charlotte Marquardt Frederiksen
Lukket for tilmelding
Sådan tilmelder du dig

Klik på Tilmeld og log dig på. Hvis du har en profil hos ungdomsskolen eller et UNI-login skal du klikke på "Log ind". Er det første gang du logger ind skal du trykke på "Tilmeld" og derefter på "Opret profil". Herefter skal du oprette en profil ved at udfylde felterne med dine oplysninger, brugernavn og adgangskode. Har du glemt dit login, skal du klikke på "Tilmeld" og efterfølgende på "Glemt login". Betaling sker også på denne side. Er du i tvivl - så kontakt os på 5467 7160.